Jost Van Dyke Gezisi

White Bay Beach, Jost Van Dyke

White Bay Beach, Jost Van Dyke 

Güney kıyısında, bu uzun, pitoresk beyaz kum şeridi, özellikle güneşten korunma imkanı sunan birçok sahil barından birinde içki içmek için karaya çıkan kayıkçılar arasında popülerdir. Bazen kabadayı bar sahnesine rağmen, plaj sakin bir yer bulmak için yeterince büyüktür, özellikle günün geç saatlerinde, çoğu günübirlikçilerin kaybolduğu ve plajın sakinleştiği gün. Sandcastle Hotel, White Bay Villaları, Perfect Pineapple ve Pink House Villaları, doğrudan kum üzerinde veya sadece birkaç adım ötedeki konaklama birimlerine dahildir. Yüzücüler ve şnorkelle yüzenler, demirleme yerindeki tekne trafiğine karşı dikkatli olmalıdır.

The Bubbly Pool

Jost Van Dyke'nin kayalık uçurumlarındaki küçük bir açıklık, vahşi Atlantik'in sularını, kuzeydeki kış dalgalarıyla dalga hareketleriyle kabaran, doğal olarak oluşturulmuş bir jakuziye kanalize ediyor. Küçük mangrov ağaçlarının arasından geçen bir patika boyunca 15 dakikalık keyifli bir yürüyüşle ulaşılan küçük bir kum plajı ve ördekler ve yürüyen kuşlarla dolu bir tuz göleti var.Yerlilerden iz bulma ve güvenlik önlemleri hakkında ipuçları isteyin. Havuz, bir şeylerin köpürmesi için biraz şişmeye ihtiyaç duysa da (ve düz bir günde hayal kırıklığı yaratabilir), havuzun etrafındaki kayalara asla tırmanmayın veya küçük açıklıktan çıkmaya çalışmayın. Fırtınalı havalarda dikkatli olun.

Sandy Cay Beach

Sandy Cay Beach

Sadece açık denizde, Sandy Cay olarak bilinen küçük adacık, muhteşem şnorkelle yüzme ve iç doğa parkuru ile parıldayan beyaz kum şerididir. Daha önce hayırsever ve çevreci Laurance Rockefeller'ın özel mülkünün bir parçası olan Cay, yakın zamanda koruma altına alınan bir alan haline geldi. Jost Van Dyke'ta sizi dışarı çıkarması için herhangi bir kayıkçı kiralayabilirsiniz; sadece tekrar almak için bir fiyat ve zaman üzerinde anlaştığınızdan emin olun. Burası bir milli park olduğu için ziyaretçilerden "sadece fotoğraf çekmeleri ve sadece ayak izi bırakmaları" isteniyor. Yine de, BVI National Parks Trust'tan onay gerektiren düğünler için giderek daha popüler bir yer haline geldi. Deneyimli kayıkçılar buraya gitmek için bir tekne veya bot kiralayabilirler, ancak kış dalgalanmalarının sahile inişleri tehlikeli hale getirebileceğini unutmayın.

Sizde Karayipler geziniz sonrasında Türkiye'ye döndüğünüzde bir de güzel ülkemizde özel bir tatil düşünebilirsiniz. Yat Kiralama hizmeti son zamanlarda oldukça popülerdir. Sizde Sava Yat Kiralama ile güvenilir ve eşsiz bir tatil geçirebilirsiniz. Bu seçeneği özellikle Bodrum Yat Kiralama seçenekleri ile mutlaka değerlendirmelisiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

Port Townsend, Washington