Cayman Adaları Rehberi

Cayman Adaları Bira Fabrikası

Cayman Adaları Bira Fabrikası

Eski Stingray tesisini işgal eden bu bira fabrikasında, tur rehberleri ikonik şişe ve etiket görüntülerinin yanı sıra yaklaşık üç haftalık demleme sürecini açıklıyor: 7 gün fermantasyon, 10 gün lagering (depolama) ve şişeleme tankında 1 gün . Bira fabrikasının çevre dostu özellikleri de öne çıkıyor: yerel çiftçiler sığırlarını beslemek için harcanan tahılları ücretsiz olarak alırken, atık sıvı Karayipler'in en gelişmiş su arıtma sistemlerinden birine yönlendiriliyor. Ardından, yerel çevreye ve ekonomiye yardımcı olduğunuzu bilerek ücretsiz tadımınızın tadını çıkarın.

Blowholes

Doğudan gelen ticaret rüzgarları sert estiğinde, çarpan dalgalar suyu mağaralara girmeye zorlar ve etkileyici gayzerleri demir kıyısına 20 feet kadar yukarı fırlatır. Hava delikleri 2004'teki Ivan Kasırgası sırasında kısmen doldurulmuştu, bu nedenle suyun eski temel dramalarını yeniden yakalamak için sert olması gerekiyor.
Camana Körfezi Gözlem Kulesi

Camana Körfezi Gözlem Kulesi

Bu 75 metrelik yapı, George Town ve Seven Mile Plajı'ndan North Sound'a uzanan, aksi halde düz olan Grand Cayman'ın 360 derecelik çarpıcı panoramalarını sunar. Çift sarmal merdiven başlı başına etkileyici. Basamakların yanında koşan (asansör de mevcuttur), tabandan tavana mozaik, deniz tabanından yüzeye yapılan bir dalışın görünümünü ve hissini tekrarlar. 114 farklı renkteki çinilerden yapılmış, dünyanın en büyük deniz temalı mozaiklerinden biridir. Banklar ve gözetleme noktaları, yükselirken manzarayı izlemenizi sağlar. Daha sonra 500 dönümlük Camana Körfezi'nin bahçelerinin, sahildeki tahta kaldırımın ve mağazalar ve restoranlarla dolu yaya yollarının ya da sık sık canlı eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

Port Townsend, Washington