Kanada - Liverpool Gezisi

Liverpool Rossignol Kültür Merkezi

Liverpool Rossignol Kültür Merkezi

Yenilenmiş bir lise şimdi üç sanat galerisi ve altı müze içeren bu eklektik merkeze ev sahipliği yapıyor - bunlardan biri tamamen dış mekanlara ayrılmış. Çeşitli teklifler arasında bir tuzakçı kabini, 20. yüzyılın başlarında bir eczane, 50 doldurulmuş vahşi yaşam sergisi ve bir İngiliz malikanesinden getirilen eksiksiz bir ahşap panelli oturma odası bulunmaktadır.

Summerville Beach Eyalet Parkı

Liverpool bölgesi, South Shore'un en iyi plajlarından bazılarına kolay erişime sahiptir ve burası bir kilometreden fazla ince, soluk renkli kuma sahiptir. Sahili desteklemek, su birikintileri için yuvalama alanlarını barındıran bir kumul sistemidir - konumun kalabalık olmayan huzuruna dair bir ipucu - ve bunun ötesinde tuz bataklıkları vardır. Burada belirtilen yollara bağlı kaldığınızdan emin olun. Sığ su, Summerville'i aileler için ideal kılar ve sahile yakın, şemsiyeli masaların bulunduğu bir piknik alanıdır.

Summerville Beach Eyalet Parkı

Thomas Raddall İl Parkı

Yakında dört göçmen deniz kuşu koruma alanı bulunan bu 1.600 dönümlük park, kuş gözlemciliği için harika bir yerdir ve bazı iyi yürüyüş parkurları vardır. Ya da beyaz kumlu plajlardan birinde uzanabilirsiniz. Ara sıra düzenlenen etkinlikler arasında aile eğlence günleri, Eylül ayında bir kum heykel yarışması ve yıldızlara bakış yer alır.

Perkins House Müzesi

1766'da inşa edilen bu tarihi ev, 1760'tan 1812'deki ölümüne kadar Liverpool'daki sömürge yaşamı hakkında ayrıntılı bir günlük tutan, öncü olan özel vatandaş Simeon Perkins'e ev sahipliği yapıyordu. Gemilerin marangozları tarafından inşa edilen ilgi çekici yapı, size bir geminin baş aşağı gövdesinde durma yanılsaması. Etkileşimli bir sergi, Perkins ailesinin günlük yaşamlarını anlatıyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

LONDRA METROSU