Digby, Kanada

Digby

Digby

Digby yeterince takdir edilmiyor: İnsanlar onu Saint John, New Brunswick'e bağlayan feribota gidip gelme eğiliminde. Yine de, 1783'te Sadıkların gelişine dayanan zengin bir tarih ve çekici bir sahil de dahil olmak üzere kasabada oldukça fazla şey var. Sonra, tabii ki, efsanevi Digby tarakları var. Dünyanın en büyük kıyıda deniz tarağı filosu limandaki rıhtımları ve buraya boşaltılan dolgun, tatlı "denizin meyveleri" her yerde lezzet olarak kabul ediliyor. Mümkünse, Ağustos başındaki Digby Tarak Günleri festivaline gelin. Yine de denizde başka balıklar da var ve sahil boyunca yürürken ultra taze pisi balığı, morina balığı ve ıstakoz satın alabilirsiniz - bazı tüccarlar satın aldığınız ürünü hemen yerinde pişirebilir. Ayrıca yerel barlarda Digby civcivlerini (diğer bir deyişle tuzlu füme ringa balığı) deneyebilir veya balık pazarlarından satın alabilirsiniz.

Amiral Digby Müzesi

Amiral Digby Müzesi

Kasaba, ilçe ve bu müze, Amerikan Devrimi sırasında İngilizlerin New York City'yi teslim etmesinden sonra Sadıkların Nova Scotia'ya tahliye edilmesine yardımcı olan İngiltere'nin Tuğamiral Robert Digby'nin adını almıştır. Amiral hakkında biraz bilgi ve burada görüntülenen eserleri, resimleri ve haritaları görüntüleyerek Digby County tarihi hakkında oldukça fazla bilgi edinebilirsiniz.

Sizde Kanada geziniz sonrasında Türkiye'ye döndüğünüzde bir de güzel ülkemizde özel bir tatil düşünebilirsiniz. Yat Kiralama hizmeti son zamanlarda oldukça popülerdir. Sizde Sava Yat Kiralama ile güvenilir ve eşsiz bir tatil geçirebilirsiniz. Bu seçeneği özellikle Bodrum Yat Kiralama seçenekleri ile mutlaka değerlendirmelisiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

LONDRA METROSU