Cupids ve Harbour Grace

Cupids

Cupids

Cupids, Kanada'nın en eski İngiliz kolonisidir ve 1610'da John Guy tarafından 1910'da kasabanın bir anıt diktirdiği. Yakınlarda, 300. yıldönümü kutlamaları sırasında uçan devasa Union Jack'in bir kopyası var. Rüzgar bayrağı çırptığında, onu yarım mil öteden duyabilirsiniz. Cupids kısa süre önce 400. yıldönümünü kutladı ve yeni Cupids Miras Merkezi, John Guy’ın yerleşim yerinin arkeolojisi ile ilgili bulunan birçok eseri barındırmak için inşa edildi.

Cupids Legacy Merkezi ve Müzesi

Etkileşimli sergiler, yorumlayıcı turlar, bir dükkan ve bir arkeoloji laboratuvarı ile burası, 1610'da burada kurulan İngiliz yerleşimine bir göz atmak için iyi bir yerdir. Parlak ve modern müze, interaktif sergiler aracılığıyla bölgedeki 400 yıllık yerleşimin izini sürüyor ve arkeolojik alanda bugüne kadar bulunan 153.000 eserden bir seçki. Bunlar arasında ticari boncuklar ve Kanada'da bulunan en eski madeni para sayılabilir. Yakındaki ekim alanını ziyaret edebilir ve laboratuvarda çalışan teknisyenleri görebilir (ve konuşabilirsiniz).

Harbour Grace

Harbour Grace

Bir zamanlar 17. yüzyıl korsanı Peter Easton'ın merkezi olan Harbour Grace, 18. ve 19. yüzyıllarda büyük bir ticaret kentiydi. 1919'da başlayan kasaba, Atlantik'i uçurmak için birçok girişimin başlangıç ​​noktasıydı. Amelia Earhart, Atlantik'i tek başına uçan ilk kadın olmak için 1932'de Harbor Grace'den ayrıldı. Kasabanın iki güzel kilisesi ve birkaç tescilli tarihi evi vardır.

Grates Cove

Grates Cove topluluğu, Route 70 üzerindeki Harbour Grace'in 73 km (45 mil) kuzeyinde. Limandaki düz kayalıklardan hem Bonavista hem de Conception koylarının manzaraları ile bir fotoğrafçının rüyası. Buzdağı Sezonunda şaşırtıcı ihtişam için daha geniş bir görüş alanı bulamazsınız. Tarlalar, orijinal İrlandalı yerleşimciler tarafından inşa edilen kuru taş duvar kalıntılarıyla kaplıdır. Korunan ve iyi işaretlenmiş yürüyüş yolları tepelerden, mahalleden ve kayalıklardan geçer. Topluluk yapımı bir müze her zaman halka açıktır. Yemek ve kalacak bir yer için, tatil evleri ve topluluk toplanma yeri haline gelen bir kafesi olan en mükemmel Grates Cove Stüdyoları var. Restoran, Newfoundland ev yemeklerini hamburger, bamya ve Kore barbeküsü dahil olmak üzere Cajun ve Kore mutfağı ile birleştirir. Yaklaşan canlı müzik etkinlikleri hakkında bilgi almak için onlarla iletişime geçin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

LONDRA METROSU