Victoria Gezisi

Victoria Kelebek Bahçeleri

Victoria Kelebek Bahçeleri

Orkidelere ve etobur bitkilere, tropikal balıklara, flamingolara, kaplumbağalara, kertenkelelere, zehirli ok kurbağalarına ve 30 çeşit serbest uçan tropik kuşa da ev sahipliği yapan kapalı bir tropikal bahçede, 70'e kadar farklı türden binlerce kelebek serbestçe çırpınır. Kelebekler sürdürülebilir bir çiftlikten elde edilir veya kurum içinde yetiştirilir (görüntüler tüm yaşam döngüsünü gösterir) ve tüm kuşlar, balıklar ve hayvanlar bağışlanmış veya kurtarılmıştır. Site, Butchart Bahçeleri'ne giden yolda popüler bir duraktır. Yıl boyunca tropikal sıcaklıklara hazırlıklı olun.

Willows Park Plajı

Sakin suları, oyun alanı ve gölgeli piknik alanlarıyla bu kumlu plaj, Viktorya dönemi aileleri arasında yaz aylarında bir favori. İngiliz Oak Bay mahallesinde, şehir merkezine sadece birkaç mil uzaklıktadır - sahilde bir çayevi bile vardır.

Hudson'daki Victoria Halk Pazarı

Hudson'daki Victoria Halk Pazarı

Piknik mi planlıyorsunuz? Önce burada durun. Vancouver Adası'nın dört bir yanından fırıncılar ve kasaplar, turta üreticileri, yeşil bakkallar, peynirciler, baharatçılar ve diğer zanaatkarlar, bir zamanlar büyük mağaza olan bu yüce, asırlık kapalı alanda mallarını satıyorlar. Burada, ev yapımı turtalar ve taze pişmiş ekmekten tacolara, sandviçlere ve balık ve cipslere kadar, yemeye hazır yiyecekler bol miktarda bulunur. Daha da organik, evde yetiştirilen ürünler için, ziyaretinizi bir çiftçi pazarının 11'den 3'e çıktığı bir Çarşamba günü yapın.

Sizde Victoria geziniz sonrasında Türkiye'ye döndüğünüzde bir de güzel ülkemizde özel bir tatil düşünebilirsiniz. Yat Kiralama hizmeti son zamanlarda oldukça popülerdir. Sizde Sava Yat Kiralama ile güvenilir ve eşsiz bir tatil geçirebilirsiniz. Bu seçeneği de mutlaka değerlendirmelisiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

LONDRA METROSU