Zermatt Hakkında

Neden Zermatt Ziyaret Etmelisiniz?


Matterhorn Kayak Cenneti


İsviçre Alplerinin kalbindeki Matterhorn köyü. Pek çok kişi tarafından İsviçre'nin en iyi kayak merkezi ve dünyanın en iyisi olarak bilenler tarafından kabul edilen Zermatt, son derece pitoresk, araçsız ve Matterhorn'un ve dağ köyünü çevreleyen 28 diğer 4.000 metrelik zirvenin muhteşem manzarasını sunuyor. "Matterhorn Kayak Cenneti" olarak bilinen birleşik Zermatt, Cervinia ve Valtournenche kayak alanları, dünyanın en büyük kayak alanlarından birini sunmaktadır.

Kayak Cenneti Zermatt


Matterhorn Kayak Cenneti


Rakipsiz kış sporları olanaklarına ek olarak, Zermatt büyüleyici ve hareketli bir köy, yüksek dağ manzarası, kolay kış yürüyüş parkurları, gurme dağ restoranları, eski kiliseler, tarih duygusu, canlı kayak sonrası, sofistike canlı müzik, çocuk bakımı ve çok çok fazla. Ancak kıştan sonra, yaz ve sonbahar aylarında tadını çıkarabileceğiniz çok sayıda Zermatt yaz aktivitesi vardır. 

Zermatt’ın tepesi, 3.800 metre ile Alpler'in en yükseğidir ve 2.359 metrelik dünyanın en büyük pistli dikeyini verir. Tüm yıl boyunca buzul kayağı ve alt yamaçlarda kapsamlı kar yapımı, sezon boyunca yukarıdan aşağıya karı garanti eder. Pistler bakımlı ve çeşitlidir, hem yeni başlayanlar, hem de orta seviyedeki oyuncular ve benzer şekilde uzmanlar için hem zevk hem de mücadele sunar. Bir haftada yapılabilecek olandan daha fazla kayak var. Yerel dağ rehberlerinin yardımıyla, arazi aynı zamanda sonsuza yakın pist dışı fırsatlar ve Alpler'in en kapsamlı heli-ski operasyonu sunmaktadır.

Konaklamanızın diğer önemli noktaları elbette dünyadaki en iyi dağ restoranlarını ve patlayıcı bir kayak sonrası heyecanı içerecektir. Gündüzleri dağ kulübelerinde veya akşamları popüler caz kulüpleri ve piyano barlarında çeşitli canlı müziğin keyfini çıkarabilirsiniz.

Kayak yapmaya ara vermeniz gerektiğinde, çok sayıda başka aktivite vardır, örneğin, Alp ormanlarının derinliklerinde bulunan kaybolmuş ve unutulmuş mezralara giden birçok fantastik yürüyüşten birini yapın ve bu dağ manzarasının tüm endişelerinizi almasına izin verin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

Port Townsend, Washington