Kaikoura Gezi Rehberi

Kaikoura Lavendyl Lavanta Çiftliği

Kaikoura Lavendyl Lavanta Çiftliği

İç kısımda ve şehir merkezinin hemen kuzeyinde, lavanta sıraları, Mt. Fyffe ve Seaward Kaikoura Sıradağları. Bu 5 dönümlük faal çiftlikte, ziyaretçiler cennet kokulu bahçelerde yürüyebilir ve Aralık'tan Şubat'a kadar çiçek hasadını izleyebilirler. Dükkanda tavandan lavanta demetleri sarkıyor ve rafları lavanta hardalları, Hint turşusu, sabunlar, yağlar ve merhemler sıralanıyor. Çay ve kahve, dondurma ve soğuk içecekler ve birkaç lavanta aromalı ikram sunan bir çeşit kafe var. Ayrıca bahçede ihtiyacınız olan her şeye sahip iki rustik B & B kır evi vardır.

Seafest

Her Ekim ayında bir Cumartesi günü Kaikoura, bu kıyı bölgesindeki yiyecek, şarap ve biranın en iyilerini kutluyor. En iyi Yeni Zelanda eğlence sanatçıları bir açık hava sahnesinde performans sergilerken yiyecek ve içeceklerin tadını çıkarın. Biletler çevrimiçi olarak veya şehrin i-SITE Ziyaretçi Merkezi'nden edinilebilir; Satıyorlar, bu yüzden önceden rezervasyon yaptığınızdan emin olun.

Fyffe House

Fyffe House

Robert Fyffe'nin 1842'de kurulduktan kısa bir süre sonra inşa edilen Kaikoura'nın en eski binası, şimdi küçük bir müze. Kısmen balina kemiği yığınları üzerine inşa edilmiş, denize bakan çimenli bir yükselişe sahip olan ev, insanlar kameralar yerine zıpkınlarla balinaları hedef aldığında hayatın nasıl olduğuna bir bakış sunuyor. Point Kean fok kolonisine giderken burada durabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

LONDRA METROSU