Taveuni Gezilecek Yerler

Taveuni Vidawa Yağmur Ormanı Yürüyüşü

Taveuni Vidawa Yağmur Ormanı Yürüyüşü

Kuş gözlemcileri ve daha yorucu bir deneyim arayanlar Vidawa Yağmur Ormanı Yürüyüşünün tadını çıkaracaklar. Bu yarım günlük rehberli tur, sizi yağmur ormanlarından ve antik köy alanlarından ve adanın ve resiflerin mükemmel manzaralarına götürür. Görebileceğiniz kuşlar arasında Leydi Hükümdarlar, Mavi Taçlı Geniş Bonolar, İpekkuyruklar ve bilinen hiçbir fotoğrafı olmayan hikayeli Turuncu Güvercin vardır. Tur, öğle yemeği ve içecekler içerir. İz, yolun karşısında ve Tavoro Şelaleleri ziyaretçi merkezinin biraz kuzeyinde başlar.

Wairiki Katolik Misyonu

Buradaki Katolik Kilisesi, 1907 yılında Taveuni'nin savaşçılarına büyük bir savaşta işgalci Tongları nasıl yenebilecekleri konusunda başarılı bir şekilde tavsiyelerde bulunan Fransız bir misyonerin onuruna inşa edildi. Roma tarzında vitray pencereli heybetli bir taş yapıdır ve tek oturma yeri yer paspaslarıdır. Fiji'liler güzel bir cappella şarkılarıyla tanınırlar ve buradaki Pazar ayinleri bunu deneyimlemenin harika bir yoludur. Yerel çocuklar genellikle daha sonra ziyaretçilere köylerinin etrafını gezdirmeye isteklidir. Teoride adayı bölen ancak Fiji ada grubu etrafında kaydırılan uluslararası tarih çizgisi veya 180'inci meridyen, buradan çok uzak olmayan bir işaretle gösteriliyor.

Waitabu Deniz Parkı ve Kamp Alanı

Waitabu Deniz Parkı ve Kamp Alanı

Waitabu halkının ve diğer köylerin aşırı avlanmayı durdurmayı kabul ettiği 1998'den beri deniz koruma alanı (MPA) olan bir kıyı resifinde yüzün ve şnorkel yapın. Bilibili veya geleneksel bambu sallarını kullanarak rehberli şnorkel turları ve ardından sahilde çay ve müzik vardır. Daha ucuz bir seçenek sal veya çay içermez. Kamp alanı, su kenarına yakın 12 çadır alanı ve ortak yemek pişirme ve banyo tesisleri sunmaktadır. Kıyıdaki Vidawa köyünün biraz kuzeyinde.

Waitavala Su Kaydırağı

Garden Island Resort'tan çok uzak olmayan, çocukların düzleştirilmiş kayalardan oluşan doğal bir kanaldan doğal bir havuza kaydığı bu yerel mekân. Güzel bir yağmur ormanı ortamına sahiptir ancak dikkatli olun: sürüş sizi tümsekler ve morluklarla bırakabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

Port Townsend, Washington