Maleny ve Angaston

Maleny

Maleny

Maleny'nin Hinterland köyü, kırsal yaşamın, sanatın, şarap imalathanelerinin, kafelerin ve ortak girişimlerin canlı bir karışımıdır. İlk olarak 1880 civarında yerleşmiş olan eklektik Maleny, şimdi güçlü bir topluluk ruhuna sahip popüler bir turizm merkezi ve aynı zamanda çalışan bir mandıra kasabasıdır.

Mary Cairncross Doğa Koruma Alanı

Bölgenin en popüler piknik noktalarından biri olan Mary Cairncross Scenic Reserve, Landsborough-Maleny Yolu ve Mountain View Yolu'nun kesiştiği noktada, Maleny'nin 5 km (3 mil) güneydoğusundadır. 130 dönümlük subtropikal yağmur ormanı; bandicoot, goannas, echidnas, wallabies ve hatta pitonları içeren bir dizi vahşi yaşamı barındırır. Mükemmel bir bilgi merkezi ve iki kolay yürüyüş var. Glass House Dağları'nın muhteşem manzarası için kafede (adil ticaret kahvesi ve ev yapımı kekler sunan) veya piknik masalarında yemek yiyin.

Angaston

Angaston

Adını kasabayı kuran ve buraya gelen Alman ve İngiliz göçmenlerin çoğuna sponsor olan İngiliz George Fife Angas'tan alan Angaston, jakaranda ağaçlarıyla doludur ve ana caddesi görkemli taş binalar ve küçük dükkanlarla kaplıdır. Schulz Butchers 1939'dan beri sosis yapıyor ve satıyor; 17 çeşit tezgahın üstüne asılır. Vintners Bar & Grill'in arkasındaki Barossa Çiftçi Pazarı'ndan her cumartesi sabahı diğer lezzetli yöresel ürünleri satın alabilirsiniz.

Saltram

Düşük kirişli tavanlar ve sarmaşık kaplı çardaklar Saltram'a kentleşmiş bir rustik cazibe katıyor. Üzüm bağının sağlam şarap listesi, sadece yaz aylarında mevcut olan keyifli bir mahsul olan Pepperjack Barossa Grenache Rosé'yi içerir. Bitişikteki ve mükemmel Salter's Kitchen restoranındaki İtalyan esintili menüye lezzetli bir eşlik ediyor.

Yalumba

Avustralya'nın aileye ait en eski şaraphanesi olan Yalumba, bir İtalyan manastırını andıran oldukça etkileyici bir bileşenin içinde yer almaktadır. Mahzen kapısı misyon tarzı mobilyalar, antika şarap yapım malzemeleri ve 1849'da Barossa'ya ilk üzüm eken Hill Smith ailesinin hatıralarıyla dekore edilmiştir. Octavius ​​Shiraz mükemmel ve "Y Serisi" Viognier tamamen keyifli.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

Port Townsend, Washington