Auckland ve Üzüm Bağları

Stonyridge Üzüm Bağı

Stonyridge Üzüm Bağı

Bu bağın tüm dünyada takipçileri var. Klasik Bordeaux çeşitlerinden yapılan Stonyridge Larose mükemmeldir ve vintage genellikle satılır. Zeytinyağı ve şarap gibi yerel ürünler kullanan Veranda Café'de öğle yemeği için rezervasyon yapılması zorunludur. Burası helikopterle gelen kalabalık arasında popüler.

Tiritiri Matangi

Halka açık ve Whangaparoa Yarımadası'ndaki Auckland Körfez Limanı'ndan feribotla ulaşılabilen bir kuş barınağı olan Tiritiri Matangi'de nadir yerli kuşları yakından görebilirsiniz. Nazik, bakımlı, tabelalarla işaretlenmiş yollar adanın tepesine ve körfezdeki en eski deniz fenerine götürür, hala çalışır durumda. Ada yırtıcı hayvanlardan arınmış ve kuşlar korkmuyor. Tiritiri, en az 18 takahe, büyük mavi-yeşil uçamayan, kırmızı gagalı kuşlara ev sahipliği yapıyor. Genellikle onları deniz fenerinin yakınında ot yerken görebilirsiniz. Adadaki ilk çiftin elle yetiştirilen erkeği Bay Blue'nun mezarı, deniz fenerinin yakınındaki en sevdiği yerde bir plakla işaretlenmiştir.

Te Motu Üzüm Bağı

Te Motu Üzüm Bağı

Dost canlısı Dunleavy ailesi, 1989 yılında üzüm ekmeye başladı. Sadece koşullar uygun olduğunda yapılan Te Motu Bordeaux harmanı, Fransa'daki birçok Michelin yıldızlı restoranın şarap listesinde yer alıyor. Şaraphane tadımlar veriyor, ancak zamanları kontrol etmek için önce aramak en iyisidir. Restoranın adı olan Shed'e aldanmayın; Tesis bünyesinde yetiştirilen bahçeden tabağa yemek pişirmek için telaşlı bir müşteriye hitap etmektedir. Her zaman miras mahzeninden Te Motu şaraplarının bulunduğu şarap listesi aylık olarak değişmektedir. Rezervasyon önemlidir.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

Port Townsend, Washington