Mclaren Vale, Avustralya

Mclaren Vale

Mclaren Vale

Adelaide'ye en yakın şarap bölgesi olan bu bölge, şehirdeki ve çevresindeki 80'den fazla şarap imalathanesinin çoğu Barossa'daki meslektaşları kadar eski olmasına rağmen, oldukça modern ve lüks bir görünüme sahiptir. İlk asmalar 1838'de kuzey Reynella'da onları Ümit Burnu'ndan yolda toplayan İngiliz John Reynell tarafından dikildi. McLaren Vale bölgesi her zaman Şiraz da dahil olmak üzere büyük ve daha yumuşak kırmızıları ve birkaç beyaz çeşidi ile tanınmıştır. Yerel mikro demlenmiş bira da bölgede giderek daha popüler bir cazibe merkezi haline geliyor.

Coriole Üzüm Bağları

Coriole Üzüm Bağları'ndaki 1860'lardan kalma taş mahzen kapısı, çarpıcı St. Vincent Körfezi manzarasına sahip bir tepede nasturtiumlar ve güller arasında oturuyor. Şarap yapımcıları Simon White ve Mark Lloyd, çevredeki üzümlerden Sangiovese ve Nebbiolo gibi Avustralya'nın en iyi İtalyan şaraplarından bazılarını yapıyor. Coriole de zeytin yetiştirir ve zeytinyağının yanı sıra şarabın tadına bakabilirsiniz. Kaldırım taşı avluda (öğle yemeği Perşembe - Pazartesi), arazide yetiştirilen ve yerel ürünlerden (peynir, tütsülenmiş kanguru, kavrulmuş sebzeler ve Hint turşusu) oluşan bir tabağın tadını çıkarın. Barındırılan tadımlar mükemmel ve önceden rezerve edilmelidir.

d'Arenberg Şarapları

d'Arenberg Şarapları

Güzel bir restoran, 1912'den beri aile tarafından işletilen d'Arenberg Wines'taki mükemmel şarabı tamamlar. Winemaker Chester d'Arenberg Osborn, nefis Noble Riesling tatlı şarabı, güçlü kırmızılar ve aynı derecede cazip güçlendirilmiş şaraplar dahil kaliteli beyazlarıyla tanınır. isimler. D'Arry'nin üzüm bağlarına, vadiye ve denize bakan güzel verandalı restoranında rezervasyon gereklidir. Cazip mevsimlik öğle yemeği menüsü ($$$), Mod Oz yemekleri için yerel ürünler kullanır.

Pertaringa Şarapları

Sessiz, asfaltsız bir arka yolda, butik şaraphane Pertaringa ("tepelere ait" anlamına gelir), sınırlı miktarlarda ağız dolgusu kırmızılar ve birkaç beyaz yapar. Kiler kapısında, sarmaşığa bakan Two Gentlemen's Grenache ve Scarecrow Sauvignon Blanc'ı yudumlayabilir, kendi pikniğinizi getirmenize harika bir eşlik edebilir ya da kiler kapısında satılan peynir ve diğer güzelliklerden bir tabak hazırlayabilirsiniz. Tadına bakmadan bile bazı Premium Şirazlardan satın almaya değer - hayal kırıklığına uğramayacaksınız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

Port Townsend, Washington