Singapur Gezisi Hakkında

Singapur Sanat Müzesi

Singapur Sanat Müzesi

Bu sanat müzesi 1996 yılında bir zamanlar Katolik bir erkek okulu olarak açıldı. Güneydoğu Asya'dan çağdaş sanat üzerine sergiler sunmak için ulusal koleksiyondaki yaklaşık 10.000 sanat eserinden yararlanmaktadır. Kalıcı koleksiyon düzenli olarak döndürülür, böylece ziyaretçiler Agus Suwage'in hatırlatıcı kurulum Pinkswing Park ve Nona Garcia'nın 6 metrelik sonbahar yaprakları Sonbahar Sonrası Sonbahar Yaprakları resmi olan Davy Linggar gibi önemli işleri görme şansı elde edebilir veya Jane Lee tarafından anıtsal Durum. Bir müze uzantısı olan SAM, 8Q'da, multidisipliner ve interaktif çalışmaların bir seçkisini görüntüler.

Singapur Paraları ve Notları Müzesi

Singapur Bilim Merkezi'ne yakın olan ve Boon Lay MRT istasyonunun hemen doğusunda bulunan bu müze, madeni paraların nasıl basıldığını görmenizi sağlar. Singapur'dan ve dünyanın dört bir yanından paralar, madalyalar ve madalyonlar da var.

Singapur Kriket Kulübü

Singapur Kriket Kulübü

1852 yılında kurulan ve 1907 ve 1921 modifikasyonları ile büyüleyici bir 1884 binasında yer alan bu kulüp, uzun zamandır İngiliz toplumu için sosyal ve sportif yaşamın merkeziydi (en azından 1830'lardan itibaren Padang'da kriket oynadılar). Şimdi çok ırklı bir aktif üyeliğe sahiptir ve barlar ve restoranların yanı sıra çeşitli sporlar için olanaklar sunmaktadır. Birkaç haftadan fazla Singapur'da bulunacaksanız, bir üyenin desteğiyle ziyaret üyeliği için başvurabilirsiniz. Kulüp halka açık değildir, ancak Padang'dan, üyelerin hala kriket, ragbi ve tenis maçlarını izlediği derin, gölgeli verandalara hızlı bir şekilde göz atabilirsiniz.

Singapur Keşif Merkezi

Bu birinci sınıf çocuk merkezi, gösteriler ve dijital animasyon yoluyla duyuları meşgul etmeyi amaçlayan multimedya cazibe merkezleri aracılığıyla eğitimi eğlenceli hale getiriyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

LONDRA METROSU