Kochi Gezi Önerileri


Harimaya-bashi, Kochi 

Bu kemerli kırmızı köprü, Kochi'nin en tanınmış hikayesinin merkezinde, bir Budist rahiple ilgili trajik bir hikaye, bu noktada bir sevgili için bir saç tokası satın alıyor. Bugünlerde burada satışa sunulanları görün ya da büküm, tünel pasajları ve yan sokaklarda pazarlık arayın. Yerliler, parklarda ve açık hava kafelerinde akşam saatlerine kadar yemek, sohbet ve dans (evet, dans) için çıkarlar. Mağazalar ve barlar nihayet kapandığında, kaldırımda her zaman bir ramen arabası veya iki iş yapıyor, bu yüzden bir tabure çekin ve kazın. Kochi halkı siz konuşmaya başlayıncaya kadar size çok fazla para vermez, ancak birçoğu çok dilli , nazik ve etkileşimi kolaydır.

Hirome-Ichiba, Kochi 

Yerlilerle kaynaşmak için en iyi yer Hirome-ichiba Market'tir. Yoğun pazar ilginç seramik, mücevher ve fotoğraflar satıyor, ancak herkes gerçekten yemek için burada. Küçük atılmış ve gıda sayaçları o kadar garip, lezzetli yemekler var bir yıl hepsini denemek değil. Seçtiğiniz noktanın resim menüsü yoksa, geniş ahşap masalarda her zaman bir başkasının plakasını gösterebilirsiniz. Pazar, ana arcade'nin batı ucunda, kaleye yakın, JR Kochi İstasyonu'ndan yürüyerek yaklaşık 15 dakika uzaklıktadır. Girişin yanında bodur bir ramen standının etrafına park edilmiş bisiklet kitlesini, hangar körfezinin kapısının üzerinde büyük bir turuncu ve yeşil işaret ve iyi beslenmiş yerlilerden oluşan büyük bir kalabalığa bakın.

Kochi Kalesi

Şehir merkezindeki pazarların ve çarşıların batısında, hissi diğer Japon kalelerinden daha kabaca kesilmiş ve yaşayan varil göğüslü Kochi Kalesi bulacaksınız. En üst gözetleme kulesinden manzara muhteşem ve devasa basamaklardan veya alıcı odalardan geçmek Edo dönemine taşınmak gibi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

Port Townsend, Washington