Swakopmund, Namibya

Kristall Galerie, Swakopmund

Kristall Galerie, Swakopmund

Bu büyük galeri, dünyanın bilinen en büyük kuvars kristal kümesine ev sahipliği yapıyor - 520 milyon yıldan daha eski ve 14.000 kilogram ağırlığında harika bir doğa harikası. Çok çeşitli kuvars kristalleri, gökkuşağı turmalinleri ve diğer yarı değerli taşlar da dahil olmak üzere çok daha küçük ama daha az güzel Namibya mineralleri ve mücevherleri de sergileniyor. Bitişikteki büyük hediyelik eşya dükkanında ve üst düzey mücevher butikinde, Namibya'nın eşsiz bir parçasını eve götürmenize izin vermek için bazı harika hediyelik eşyalar bulunabilir.

Swakopmund Ulusal Deniz Akvaryumu

Swakopmund Ulusal Deniz Akvaryumu

Küçük, çekici akvaryum, farklı açılardan görülebilen büyük bir ana tank da dahil olmak üzere tanklarında deniz yaşamının harika görüntülerini sergiliyor. Büyük balık, özellikle köpekbalıkları, 3 civarında beslenir, bu nedenle ziyaret için zaman zaman deneyin. Çocuklarla seyahat ediyorsanız değerli bir cazibe ve yarım saat kadar harcamak için harika bir yoldur.

Swakopmund Eski İstasyon Binası

Muhtemelen Swakops'un en önemli dönüm noktası olan muhteşem, tarihi Eski İstasyon Binası 1901'de inşa edilmiştir. 1972'de ulusal bir anıt ilan edilen Alman sömürge mimarisinin bu muhteşem örneği, 1990'ların başında, bir tarzda restore edildiğinde ve yenilendiğinde tekrar hayat buldu. eski demiryolu günlerinin cazibesini ve nostaljisini çağrıştırıyor. Binanın bir tren istasyonu olarak eski yaşamının bir kalıntısı olan devasa hareketli lobiyi kaçırmayın. Bugün binada sinema, kumarhane, spa ve iki restoran bulunan Swakopmund Otel ve Eğlence Merkezi bulunmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

LONDRA METROSU