Plettenberg Bay, Güney Afrika

Plettenberg Bay, Güney Afrika

Plettenberg Bay

Plettenberg Bay, yüksek sezonun olmadığı 11 ay boyunca Beachy Head Road'daki (Milyonerler Mile olarak bilinen) boş evler olarak Güney Afrika'nın önde gelen plaj tesisi. Ancak Aralık ayında, tüm genç yavrularıyla birlikte iç ziyaretçiler ziyarete toplu olarak geliyor. Keurboomstrand'ın sonuna doğru yürümeye veya Doğa Vadisi'ne gitmeye hazırsanız, o zaman bile kendinize yalnız bir plaj bulabilirsiniz. Plett, bilindiği gibi, balinaları ve yunusları izlemek için dünyanın en iyi yerlerinden biridir. Deniz kayağı turları gibi Central Beach'ten tekne turları düzenlenmektedir.

Central Beach, Plettenberg Bay

Tüm yunus izleme tekneleri ve kano gezileri Central Beach'ten kalkmaktadır. Koya demirleyen balıkçı teknelerine giden sürekli bir ihale akışı, bu alanı oldukça meşgul ediyor, ancak yine de harika bir yer. Tekneyi fırlatma alanından uzak tutun ve güney bölümünde yüzün.

Keurboomstrand, Plettenberg Bay

Bu plaj, koyun doğu kenarında, Plett'e yaklaşık 10 km uzaklıktadır. Uygunsanız, buradan Doğa Vadisi'ne kadar yürüyebilirsiniz, ancak hem gelgitleri hem de dik, kayalık bölümleri izlemeniz gerekir. Bunu yapmadan önce yerlilere sormak en iyisidir. Uygun olmasanız bile, sahile yaklaşık bir mil yürüyebilir, bir süre dinlenebilir ve sonra geri yürüyebilirsiniz.

Lookout Beach, Plettenberg Bay

Lookout Beach, Plettenberg Bay

Geleneksel olarak Plettenberg Bay'nin en popüler plajlarından biri olan Lookout Plajı, Keurbooms Nehri sular altında kaldığında plaj yıkandıktan sonra son yıllarda radikal bir değişim geçirdi. O zamandan beri, onu lagünden ayıran bitki örtüsü gitmiş olmasına rağmen, doğal gelgit etkisi ile büyük bir kum yığını restore edilmiştir. Bununla birlikte, yüzücüler ve sörfçülerle bir kez daha popüler bir mekandır ve aileler ve küçük çocuklar, büyük bir kumlu tükürüğün lagün tarafında kürek çekmekten hoşlanırlar. Ne mutlu ki, Mavi Bayrak durumu da geri yüklendi. Kolaylıklar: yiyecek ve içecek; mevsimde cankurtaranlar; otopark; tuvaletler; su Sporları. En iyisi: sörf; yüzme; yürüme.

Bu tarz haberleri de yayınlamayı planladığımız Trend Haber internet sayfasında güncel koronavirüs, gündem, son dakika, spor ve siyaes haberlerini okuyabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

Port Townsend, Washington