Neden Dünyayı Dolaşıyorsunuz?

Dünya Turu Hakkında

dünya turu


Seyahat etmek düşündüğünüzden daha kolaydır. Dünyayı dolaşmanın zor olmaması gerektiğine inanıyoruz. Aslında herkesin hayatlarında en az bir kez yapabilmesi gereken bir şey. Bu güzel gezegeni gezmek için birkaç yıl ya da sadece birkaç ay geçirmeyi seçin, dışarıda neler olduğunu görmek önemlidir. Rüyayı gerçekleştirmek ve ilk adımı atmak size kalmış.


Farklı coğrafyaları görmeye açık bir insansanız seyahat sizi inanılmaz derecede daha kapsamlı bir insan yapar. Ve bu gerçekten de hedeflerimizden değil mi? Nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız, Önce sağlam bir plan yapmanız gerekir.
Yapacağınız bu Seyahat tüm zorlukları ve fırsatları ayağınıza getiriyor, kim olduğunuzu mümkün olan bir şekilde keşfetmenize yardımcı oluyor.Yoldayken tanıştığınız kişiler, kişi listenizdeki en değerli isimlerden bazıları haline gelir. Harita üzerinde daha sonra ziyaret edilecek yerler haline gelirler. Bu millet, memleketi arkadaş çevrenizin dışına bir bakış verir ve sizi yeni ve ferahlatıcı perspektiflere girmeye zorlar ve nihayetinde herkesin aynı olduğunu fark edersiniz:)


Dünyayı Gezerken Sizi Neler Bekliyor?

dünya turu


Bazen sadece evden uzakta, hiç kullanmadığınız becerilere sahip olduğunuzu anlıyorsunuz. Onları yüzeye çıkaran ve sizi güldüren, dağın tepesine ulaştığından memnun olan veya bir geçit geçerek veya bir köylünün fırtınadan sonra temizlenmesine yardımcı olan veya hatta kırsal bir Çin restoranında başarıyla yemek sipariş eden seyahat.
Yunanca bir kaç kelime atmak, Tay dilinde nasıl teşekkür edileceğini bilmek, Santiago'da bir oda rezervasyonu yapmak için bu uzun uyuyan İspanyolca'yı çıkarmak ya da sadece birkaç tane var olduğunu bilmediğiniz bir dili duymaktan tatmin edici şeyler var.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

Port Townsend, Washington