Malamala Av Hayvanları Koruma Alanı, Güney Afrika

Malamala Game Reserve

Malamala Av Hayvanları Koruma Alanı

Bu efsanevi oyun rezervi (1929'da olduğu gibi) kendi alanında en üst sıradadır. Sabi Sand'daki ilk ve tek topluluğa ait oyun rezervi, efsanevi Rattray ailesi tarafından N’wandlamharhi Topluluğu ile ortaklaşa yönetilmeye devam ediyor. Güney Afrika'daki en büyük özel Beş Büyük oyun alanıdır ve oyunun sürekli olarak geçtiği Kruger Ulusal Parkı ile 30 km'lik (19 mil) sınırsız bir sınır içerir. Habitatların çeşitliliği, leoparın en sevdiği saklanma yeri olan riverine çalıdan, çitaların avlandığı açık otlaklara kadar değişir.

Malamala Av Hayvanları Koruma Alanı Hakkında Bilgiler

Malamala Game Reserve

Devlet görevlileri ve eyalet kadınları, aristokratlar, ünlüler ve geri dönen ziyaretçilerin omuzlarını ovalayacağınız eşsiz kişisel hizmet, mükemmel yemek ve dikkat çekici derecede zarif, konforlu konaklama yerlerinden memnun kalacaksınız. Güney Afrika'nın oyun kulübesi endüstrisinde kendi zamanlarında bir efsane olan Mike Rattray, MalaMala'yı "çalılık bir kamp" olarak tanımlıyor, ancak yine de gerçek çalılık geçmiş geçmiş hissini koruyor olsa da kesinlikle bundan daha fazlası. Hem olağanüstü konukseverlik hem de oyun izleme deneyimi konukların geri gelmesini sağlar.

MalaMala'nın hayvan görüntüleme istatistikleri etkileyici: Big Five neredeyse her gün tespit ediliyor. Bir anda, iyi eğitimli, arkadaş canlısı, artikülatör ranger, yol boyunca yol boyunca savaşan sağlam erkeğin karısıyla eşini iterek izlediğinden, bir bok böceğinin cinsel yaşamının açıklamasıyla sizi büyüleyecek. -üste tehlikeli bir şekilde tünemiş olmak; diğerinde, toplayıcı kasada bir leopar takip eden impala takip ettiğinizde adrenalin akacaktır. Görüşleri izledikleri hayvanlarınkine rakip olan yerel Shangaan izleyicileri ile birlikte, birinci sınıf rangers, oyun deneyiminizin unutulmaz olmasını sağlar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

Port Townsend, Washington