Durban Gezi Önerileri

Durban O'Connor Gezinti Yeri

Durban O'Connor Gezinti Yeri

Güneydeki Durban View Park'tan kuzeydeki Umhlanga Lagoon Tabiatı Koruma Alanı'na kadar uzanan 3 km'lik (1,8 mil) döşeli streç boyunca hafif bir yürüyüş veya güçlü bir yürüyüş için turistlere ve yerlilere katılın. Bu, yerel sahil şeridi ve yüzme alanlarını kontrol etmek için harika bir yoldur ve bir balina iskeleti gibi görünecek şekilde tasarlanmış çelik kemerli Umhlanga'nın simgelerini (halka kapalı) ve iskeleyi geçeceksiniz.

S. A. Şeker Terminali, Durban 

Durban'ın erken ekonomisinin çoğu şeker endüstrisi üzerine inşa edilmişti ve bugün bile şehrin çevresindeki ve kuzey ve güney kıyılarındaki tepeler ve tarlalar şeker kamışı ile kaplıdır. Durban'ın Şeker Terminali'nin Güney Afrika'daki en büyük ve dünyanın en gelişmişlerinden biri olması şaşırtıcı değil. Kısa bir video sunumu, şeker endüstrisine arka plan sağlar ve daha sonra terminalin eğitim gezisine alınırsınız. Tur ve video sunumu birlikte 45 dakika sürüyor. Terminalin, kubbeli tavana tonlarca çiğ şekerle yığılmış üç büyük siloyu görmek olağanüstü. Siloların mimari tasarımı dünyanın diğer bölgelerinde patentli ve kullanılmıştır.

Shree Ambalavaanar Alayam Tapınağı, Durban

Shree Ambalavaanar Alayam Tapınağı, Durban 

Durban'ın en görkemli Hindu türbelerinden biri Cato Manor'da. Tapınağın cephesi, özellikle Ganesha, Shiva ve Vishnu olmak üzere Hindu tanrılarının parlak boyalı temsileri ile süslenmiştir. Mahzene giden muhteşem kapılar, 1875 yılında Umbilo Nehri kıyısında inşa edilen ve daha sonra sel tarafından tahrip edilen bir tapınaktan kurtarıldı. Her yıl Mart ayında yapılan önemli bir Hindu festivali sırasında, haksız yangın yürüteçleri yanan, parlayan kömürlerin yataklarını geçiyor. Belirlenmiş ziyaret saatleri yoktur. Tapınak açıksa içeri girebilirsiniz; değilse, binanın dış kısmı hala görülmeye değer.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

Port Townsend, Washington