Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri

Dubai

Birleşik Arap Emirlikleri

Birleşik Arap Emirlikleri olan altı emirlik birbirinden daha farklı olamazdı; her birinin kendi büyüsü ve gizemi vardır. Işıltılı Dubai, aksiyon dolu, fütüristik bir güç merkezidir ve Louvre Abu Dabi ile Abu Dabi, kesinlikle kültürün başkentidir. Sharjah'ın büyüleyici bir Eski Kenti vardır ve uykulu Umm Al Quwain, yağ öncesi günlerde hayata göz atmaktadır. Küçük Ajman güzel bir palmiye kaplı plaj ve en iyi yüzme ve dalış Fujairah, güzel Hajar Dağları üzerinde olabilir.

Dubai

Dubai altın ve cazibe şehri mi, yoksa egzotik bir çöl karakolu mu? Dubai ziyaretçilerinin çoğunluğu gelmeden önce bu sorunun cevabını bilmiyorlar ve bazıları kültür bulmak için yeterince derinlemesine araştırmıyorlar. Dubai'nin uluslararası havayolu şirketi Emirates'in başarısı ve geniş rota ağı, çoğu ziyaretçinin kolayca durduğu anlamına geliyor. Biraz araştırma sizi Dubai'de haftalarca hatta haftalarca hazırlar. Beyaz kumlu plajları, sonsuz sıcağı, Bedevi kültürünü, sade doğal güzelliği, hareketli pazarları, uzay çağı mimarisini, uluslararası mutfağı, hemen hemen her doğanın tema parklarını, alışveriş ve daha fazlasını düşünün.

Burj Khalifa, Dubai

Burj Khalifa, Dubai

Dünyanın en yüksek binası, Dubai silüetine gökyüzüne doğru bakan bir pala gibi hakimdir. Skidmore, Owings ve Merrill'den Adrian Smith tarafından tasarlanan Burj Khalifa, ticari ve konut alanlarının yanı sıra Armani Hotel'in bir karışımını barındırıyor. BAE'nin hükümdarı olan Şeyh Halife Bin Zayed al Nahyan'ın adını taşıyan 828 metrelik bina, otelin ortak alanlarında ziyaret edilebilir ve 360 ​​derecelik muhteşem manzaralar için "En Üstte" görüntüleme rezervasyonu yapmak da mümkündür. . Yüksek hızlı bir asansör sizi 125. kata 1.500 metre kadar yakınlaştıracak veya 148. katta VIP salon deneyimi olan ikinci basamak olan "Burj Khalifa Sky" için rezervasyon yaptırabilirsiniz. Atmosfer restoranı ve 122. kattaki bar ziyaret edilebilir giriş ücreti olmadan, ancak her zaman minimum harcama vardır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

Port Townsend, Washington