Dubai Rehberi

Dubai Marina Walk

Dubai Marina Walk

Dubai Yat Limanı'nın kara tarafında, dışarıda yaşamı bölgeye getiren 7 millik bir sahil şeridi vardır. Gündüz gezinme için harika olan Avrupa tarzı butikler, kafeler ve restoranlar, alacakaranlıkta görülmesi gereken bir atmosfer haline gelir. İtalya'daki passeggiata'yı veya İspanya'daki paseo'yu düşünün. Dubai Yat Limanı topluluğu, kış boyunca (Ekim-Nisan) Cuma ve Cumartesi sabahları haftalık el sanatları pazarları gibi düzenli etkinlikler düzenlemektedir.

Palm Jumeirah, Dubai

Dubai'nin büyük ölçekli kıyı şeridi uzantısına ilk baskısı Palm Jumeirah, 2001 yılında planlar duyurulduğunda dünyanın dikkatini çekti. Gelişme, Şeyh Muhammed El Maktum'un bölgenin sahil kıtlığına çözümü oldu ve yeni topluluklar oluşturmak için deniz tabanından arazi alınarak yaratıldı. . Bir hurma ağacı olarak şekillendirilen 1.2 mil uzunluğundaki gövde, anakaradan çıkar ve 17 palmiye yaprağı, koruyucu bir hilal ile çevrili sığ bir lagünde oturur. Palm Jumeirah, özel villaları ve daireleri lüks oteller, alışveriş ve eğlence bölgeleri ile birleştiren müstakil bir yerleşim bölgesidir. Bir ziyaretçi olarak yerleşim alanlarına erişemezsiniz, ancak monoray sizi bagajdan aşağı indirebilir ve Atlantis otelde bırakabilir. Buradan dış hilal üzerindeki tahtadan Basra Körfezi üzerinden geçen güneşi görebilirsiniz. Orada bir akşam yapmak ve bir akşam yapmak istiyorsanız, ya da birçok otel restoranlarından birinde yemek isteyebilirsiniz güzel havalarda gıda kamyonlar vardır.

Dubai Umm Suqeim Plajı

Dubai Umm Suqeim Plajı

Burj Al-Arab Hotel açık denizinin inanılmaz manzarasına sahip olan Umm Suqeim Plajı, seyahat planında bir sonraki durak için otobüse geri tırmanmadan önce fotoğraf çekmek için kısa bir süre kum üzerine basan tur gruplarının gözdesi. Umm Suqeim Park tam bir plaj parkı değildir, güneşlenme olanakları veya doğrudan plaj erişimi yoktur, ancak Umm Suqeim Plajı'nın hemen karşısındadır ve çocuklar ve bir kafe için oyun alanları vardır. Lüks bir yaşam yeri olan Dubai'de balayı da tercih edilmektedir. Fakat Güzel Türkiye'mizde Antalya kalkan ve kaş bölgelerinde balayı villaları daha çok talep görmektedir. Siz de balayı villaları için erken rezervasyon yaptırmak isterseniz mustakilvillam.com internet sitesine girebilir online rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

Port Townsend, Washington