Ditsong Müzeleri ve Flying Pictures, Johannesburg

Ditsong Ulusal Kültür Tarihi Müzesi, Johannesburg

Ditsong Ulusal Kültür Tarihi Müzesi, Johannesburg

Bu müze, ülkenin yerli kültürlerine anlayışlı bir bakış sunuyor. San rock sanatına, Afrika başlıklarına, kil heykellerine ve Pretoria, Güney Afrika ve bu ülkeyi eve çağıran birçok insanla uğraşan birkaç kalıcı arkeolojik malzeme koleksiyonuna hayran kalacaksınız. Müzede ayrıca bir restoran var.

Ditsong Ulusal Doğa Tarihi Müzesi, Johannesburg

Bu devasa doğal tarih müzesi, Afrika yaban hayatına vurgu yaparak dünyanın dört bir yanından geniş bir kara ve deniz hayvanları koleksiyonuna sahiptir. Güzel bina, Güney Afrika'daki tahnitlenmiş Afrika kuşlarının en kapsamlı ekranı olan Austin Roberts Kuş Koleksiyonu'nu da içeriyor. Yaratılış sergileri, Dünya'daki yaşamın evrimini ve jeoloji bölümünü, garip ve harika kayalar ve minerallerin sergilendiği izler. İnsanlığın Beşiği'ndeki Sterkfontein Mağaralarında bulunan ünlü Australopithecus kafatası olan Bayan Ples burada yaşıyor.

Flying Pictures

Uçan Resimler (Flying Pictures), Johannesburg

Flying Pictures her gün (iyi koşullara bağlı olmasına rağmen) Magaliesberg ve İnsanlık Beşiği üzerinde güneş doğarken sıcak hava balonu gezileri sunar ve yıllardır işinde olan saygın bir operatördür. Uçuş yaklaşık 1.900 RY'dir, yaklaşık bir saat sürer ve köpüklü şarap ve inişte tam İngiliz kahvaltısı içerir. Magaliesberg'deki herhangi bir otelden alınabilirsiniz. Şirket ayrıca Pilanesberg Av Hayvanı Koruma Alanı üzerinden günlük uçuşlar yapan Airtrackers ile de işbirliği yapıyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

Port Townsend, Washington