Clanwilliam 2 Özel Yer

Cederberg, Clanwilliam

Cederberg, Clanwilliam 

Clanwilliam, San resimleri, tuhaf kaya oluşumları ve bir zamanlar sedirleri ile tanınan Cederberg'in kuzey kenarına yakındır. Eski sedirlerin çoğu kesildi, ancak daha uzak bölgelerde birkaç örnek hala hayatta. Cederberg bir yürüyüş cenneti - vahşi, büyük ölçüde bozulmamış bir alan, günlerce medeniyetten kaybolabileceğiniz. Bu dağ silsilesinin yaklaşık 172.900 dönümlük alanı Cederberg Vahşi Yaşam Alanı olarak ilan edilen alanı oluşturmaktadır. Çiçekler dışarıdayken ve alan turuncu, sarı ve beyaz çiçeklerle kaplıyken ilkbaharda ziyaret etmeye çalışın. Cape Nature'dan veya Clanwilliam veya Citrusdal'daki yerel turizm ofislerinden yürüyüş izinleri alabilirsiniz. Bölgede yürüyüş yapmayı planlıyorsanız birisine söyleyin.

Turizm bürosu ve müzeyi geçerek şehir dışına çıkan doğal bir toprak yol, pastoral bir vadide kurulmuş bir Cape Nature kamp alanı ve kendi kendine catering evler ve çadır siteleri ile Cederberg'e Cezayir'e yaklaşık 30 km (18 mil) rüzgarlar . Cezayir, Cederberg'e yapılan birkaç mükemmel yürüyüşün başlangıç ​​noktasıdır. Bir şelaleye kısa bir saatlik yürüyüş harika, ama bir veya iki gün boyunca dağlara girmeye değer, bunun için Cape Nature'dan veya yerel çiftliklerden birinden rezervasyon yaptırmanız ve bir izin almanız gerekecek. kendi arazisinde basit, kendi kendine catering evler var.

Pakhuis Geçidi, Clanwilliam

Pakhuis Geçidi, Clanwilliam

Clanwilliam'ın doğusunda R364, Pakhuis Geçidi adı verilen muhteşem manzaralı bir çakıl yol haline gelir. Fantastik kaya oluşumları sabahın erken saatlerinde veya öğleden sonra parlıyor. Tra-Tra Dağları olarak adlandırılan bir dağ sırası bile var, uygun fantastik bir manzara için tamamen fantastik bir isim. Sağa dik ve dar bir yol, karakteristik beyaz saz evleri ve uykulu havasıyla misyon kasabası Wuppertal'a götürür. Bu eskiden başarılı bir Moravyalı misyon istasyonu idi ve eski endüstrilerin kalıntıları kalıyor - bir fırıncı fırından çıktıkça hızla ortaya çıkan yumuşak, maya somunlarını hala çıkıyor ve ayakkabıların yapıldığını görebilirsiniz. yerel ayakkabı fabrikası. Bu yolu sıradan bir arabada sürdürebilirsiniz, ancak ıslak havalarda çok dikkatli olun. Pakhuis Pass'i görmenin bir başka yolu da, eski bir Moravya misyon istasyonu olan küçük uzak köy Heuningvlei'ye bir Donkey Cart Adventures gezisi yapmaktır. Şu anda burada sadece 20 aile, geçim çiftçileri olarak mütevazı bir yaşam sürüyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

Port Townsend, Washington