Sitges, İspanya

Sitges, İspanya

Sitges Hakkında

Sitges plajının ince beyaz kumu, Nisan-Eylül aylarında güneşe tapanlarla dirsek.İpin doğu ucunda, genellikle profesyonel kariyerinin çoğunu geçirdiği Toledo ile ilişkili olan 16. yüzyıl ressam El Greco'nun kaymaktaşı bir heykeli vardır. Sanatçı Santiago Rusiñol bu sürprizden sorumludur; Öyle bir Greco hayranıydı ki, resimlerinden sadece ikisini Museu del Cau Ferrat'a yerleştirmekle kalmadı, aynı zamanda bu heykeli sahile dikti.

Vinseum, Sitges

Kraliyet Sarayı'ndaki bu ilginç şarap müzesi, Katalonya'daki şarapçılık tarihini anlatan sergiler içeriyor.

Cau Ferrat Müzesi, Sitges

Cau Ferrat Müzesi, Sitges

Sitges'deki bohem sanatçı ve Barselona'daki Quatre Gats kafesinin kurucusu Santiago Rusiñol (1861-1931) tarafından kurulan ve kendi resimlerinden bazılarını El Greco'nun ikisi ile birlikte içeren en ilginç müzedir. Ferforje bilenler, bir zamanlar kasaba sınırlarını işaret eden haç terminalleri, haçlar koleksiyonunu sevecektir. Sonraki kapı daha sanatsal hazinelerle Museu Maricel de Mar.

Bodegas Torres, Sitges

Bu aile bağ-şaraphanesi, bazı mükemmel Penedès şaraplarının turlarını ve tadımlarını sunmaktadır. Ayrıca peynir veya şarap ve Ibérico jambonu ile sunulan şarap eşleşmeleri de vardır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

LONDRA METROSU