Doğu Sidney Rehberi

Doğu Sidney Hakkında

doğu sidney


Sidney’in doğu banliyöleri MİA’dan yarım saatten daha az bir mesafede, ancak bir dünya gibi hissediyor. Burası Avustralya'nın en ünlü plajını, harika sahil yürüyüşlerini ve yerli halk tarafından sevilen gizli liman plajlarını bulacağınız yerdir. Ayrıca, birçok restoran, kafe ve bar arasından seçim yapabileceğiniz bir yemek merkezidir.
Sahilde yürüyüş Bondi Plajı, güneşin doğuşundan iyi gün batımına kadar aktivite ile doludur. Burası doğu banliyölerinin merkezidir. İnsanlar bu kavisli kum yığınına geliyor ve canlandırıcı Bondi'yi, kumtaşı kayalıklarına sarılırken ve geniş Pasifik Okyanusu'na bakarken büyüleyici Tamarama, Bronte ve Clovelly tarafından dolanan 6 kilometrelik bir parkur olan Coogee Coastal Walk'a yapıyorlar. Sidney’in doğusundaki diğer görkemli yürüyüş parkurları: Cliff Yürüyüşü Federasyonu South Head Heritage Yürüyüş Parkuru Hermitage Suların çekildiği kıyı Batı Escarpment Yürüyüş Parkuru Liman plajları Bondi ve Coogee Plajı tüm ilgiyi çekebilir, ancak Watsons Bay, Vaucluse ve Double Bay çevresindeki küçük liman plajları keşfetmeye değer. Nielsen Park'ta incir ağaçlarının gölgesinin tadını çıkarın, Parsely Koyu'ndaki çalılıklarla çevrili yüzün ve Redleaf Plajı'ndan şehir manzaralarını seyredin

Spor ve eğlence


Sydney Cricket Ground'da heyecan verici bir maç izleyin ya da South Head liman girişinden dünyanın en büyük okyanus yarış etkinliklerinden biri olan Boxing Day'deki Sydney Hobart Yat Yarışı'na tezahürat edin. Punters, Royal Randwick'in cazibesini kaçırmak istemeyecek ve Centennial Park at biniciliği için gidilecek yer.
Sahilde su sporları verilir. Let's Go sörf okulunun Bondi ve Maroubra'da, Ulusal Sörf Rezervleri'nde gerçek değere sahip yerler olarak tanınan iki plajı vardır. Stand-up kürekli sörf için, ekipman kiralayabileceğiniz Watsons Bay'in sakin sularına gidin.
Yapılacak şeyler Kaptan Arthur Phillip’in İlk Filosu 1788 yılında Sydney Koyu'na karar vermeden önce La Perouse'a indi. Fransız bir kaşifin adını taşıyan bölgeye yapılan Aborijin bağlantısı binlerce yıl öncesine dayanıyor ve Aborijin önderliğindeki Kadoo Turları ile bu ülkeye olan bağlantıyı keşfedebilirsiniz.

Doğu Sidney Yeme ve İçme

doğu sidney


Sidney’in en iyi restoranlarından bazıları doğuda bulunabilir. Icebergs Yemek Odası Bondi Plajı, simgesel Bondi Hamamları ve plajına bakmaktadır ve görüşlerine uygun yiyecekler sunmaktadır. Bondi'de Sundurma ve Salon gibi sağlıklı kafe, harika kahveler ve çorbalar servis ederek yerel halkın yıl boyunca plaj bedenini korumalarına yardımcı olan çok sayıda rahat kafe var.
Bronte'deki Iggy’in Ekmeği, Sydney'deki en iyi hamur mayalarından bazılarına hizmet eder, bu nedenle Three Blue Ducks'ta birkaç kapı aşağı öğle yemeği yedikten sonra eve götürmek için bir somun alın. Coogee Pavilion, su üzerinde bir çatı barı olan çok katlı bir eatery'dir ve Coogee Wine Room, şarap listesinde 400'den fazla şişeye sahip Avrupa tarzı bir şarap barıdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

LONDRA METROSU