Cenevre Rehberi

Cenevre Eski Arsenal

Cenevre Eski Arsenal

Bir Roma pazarının yerinde tahıl ambarı olarak tasarlanan ve l'Escalade'den sonra barut deposuna dönüştürülen bu belediye depolama alanı, Cenevre'yi çağlar boyunca sürdürmüştür. Şu anki 1636 yapısı tarihi stoklamaktadır: iç duvardaki duvar resimleri ve arcade'nin dış kenarı boyunca freskler, kasabanın Julius Caesar'dan 1848'e hikayesini anlatıyor; Devlet Arşivlerindeki kayıtlar 1387 yılına dayanıyor.

Cenevre Calvin'in Konferans Salonu

İngilizce, İtalyanca ve Felemenkçe'deki reform hizmetleri, 15. yüzyılda önceki iki kilise, 16. yüzyıl Protestan mültecileri için güçlü bir uluslararası buluşma yeri üzerine inşa edilen bu basit Gotik yapıyı yaptı. İskoç reformcu John Knox, İncil'i İngilizceye çevirerek Presbiteryen Kilisesi'ni başlatırken 1556'dan 1559'a kadar burada vaaz verdi; Calvin ve halefleri bu alanı teoloji öğretmek için kullandılar. Günümüzde oditoryum İskoçya Kilisesi, Hollanda Reform Topluluğu ve İtalya'nın Waldensian Kilisesi'ne ev sahipliği yapıyor.

Cenevre Beau-Rivage

Cenevre Beau-Rivage

Jean-Jacques Mayer soyundan gelenler hala 1865 yılında inşa ettiği otelin sahibi ve işletmecisidir. Bir ulusun doğuşuna (1918'de Çekoslovakya), bir imparatoriçenin ölümüne (1898'de Avusturya İmparatoriçesi Elisabeth) şahit oldu. kraliyet hazinesi (1987'de Windsor mücevherlerinin Düşesi) ve dünyanın dört bir yanından taç kafaların geçişi.

Cenevre Kral Mezarlığı

Başlangıçta veba kurbanlarını izole etmek için şehir dışında inşa edilmiş bir 15. yüzyıl hastane kompleksinin bir parçası olan bu yemyeşil 7 dönüm, Jean Calvin, Simon Rath, Guillaume-Henri Dufour, William Favre, Jorge Luis Borges ve Sergio Vieira'nın ölümcül kalıntılarını barındırıyor de Mello (Birleşmiş Milletler özel temsilcisi 2003'te Irak'ta öldürüldü) ve isimleri şehrin dört bir yanında sokak işaretlerini süsleyen birçok insan.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

LONDRA METROSU