Hua Shan Restoranı

Hua Shan Restoranı Konumu

Bir restorandan rahat atmosferi, mükemmel servisi ve lezzetli pişmiş yemekleri bekliyor musunuz? Ama leziz yemekleri tadmak ve bir restorana girmek için bir kayaya tırmanmak için kendi kabiliyetinizin sınırını test etmek veya yanardağın yeleklerine tırmanmak için veya aksine yere vurmak için hazır mısınız? Dünyada, ulaşılması zor konumu, orijinal tematik dekorasyonu ve olağandışı eğlencesi ile ziyaretçileri şaşırtabilecek pek çok restoran var. Bazılarını ziyaret etmenin tadını çıkarmak için güçlü sinirler ve iyi bir espri anlayışı gerekir. Neyse, incelemede sunulan tüm restoranlar benzersizdir ve gezegenin en özgün restoranları olarak anılmaya her hakkı vardır.

Hua Shan Restoranı



Shanxi eyaletindeki dağlardan birinin zirvesinde bulunan 'Hua Shan' benzersiz restoranı, muhtemelen dünyadaki en tehlikeli ve erişilemeyen restoran. Başlıca özellikleri, erişilmesi zor konumu - restoran dağın tepesinde açıktı. Ona giden yol inanılmaz derecede zor ve tehlikelidir. Sadece cesur turistler bu yoldan cesaret ederler. Teleferik ile belirlenen dağ bölgesine ulaşabilirsiniz. Rotanın bu rotası en kolay ve en uygun yol.


Hua Shan Restoranı Yapısı


Belli bir noktadan restorana yürüyerek ulaşabilirsiniz. Yol, uçurumun üzerine serilmiş ince küçük ahşap köprüler vasıtasıyla uzanıyor. Büyük bir metal zinciri tutabilirsiniz. Tuhaf Bergrestaurant'un leziz spesiyallerinin tadına bakmak ve şirin salonundan pitoresk panoramanın keyfini çıkarmak için kayaya tam anlamıyla tırmanın ve hayatınızı tehlikeye atmanız gerekir.

Hua Shan Restoranı



Zorlu rotanın son aşaması, üzerine merdivenlerin oyulmuş olduğu tepenin üzerindeki zamandır. Bu zor test için çok iyi ödüllendirileceksiniz - tüm cesur gezginler 'Hua Shan' restoranında özgürce yiyebilirler. Restoran aynı adı taşıyan dağın zirvesinde, deniz seviyesinden 2 160 metre yükseklikte bulunmaktadır. Hua Shan, Dauizm'i kucaklayan insanlar için kutsal bir dağ olarak kabul edilir. Dağ sadece hacılar arasında değil aynı zamanda modern rekreasyon destekçileri arasında da popülerdir. Tehlikeler ve engellerle dolu dağ yolu, dünyadaki en karmaşık yollardan biri olarak düşünülür.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

Port Townsend, Washington