Mao, İspanya

Mao, İspanya

İngilizlerin yaklaşık 80 yıllık işgaline başladığı 1722'de adanın başkenti olarak kurulan Mahón, hâlâ eski yöneticilerinin damgasını taşımaktadır. Limana en yakın sokaklar, dört katlı Gürcü kasaba evleri ile çevrilidir; Mahónese içki çırçır ve Chippendale mobilyalarına hayran kalacaksınız; İngilizce yaygın olarak konuşulmaktadır. Şehir yılın çoğu için sessiz, ancak Haziran ve Eylül ayları arasında sahil barlar ve restoranlar yabancılar ile şişer.

Cala Galdana, Mao

Neredeyse dikey çamla kaplı kayalıklarla çevrili ince beyaz kumun ufacık bir at nalı eğrisi, Menorca'nın tek nehri Agendar'ın uzun bir kireçtaşı vadisiyle denize ulaştığı yerdir. Çevre çevre koruma altındadır - bir avuç tatil köyü oteli ve plajın üstündeki dağ evleri (genellikle paket tur operatörleri tarafından Haziran-Eylül ayları arasında katı olarak rezerve edilmiştir) büyükbabadır. Cala Galdana aşırı derecede sakin, sığ sularla, ve yakındaki bir su parkı-çocuklar için oyun alanı. Menorcalar ve ziyaretçiler için bir favori, yüksek sezonda gerçekten kalabalıklaşıyor, ancak çam ormanından 20 dakikalık bir yürüyüş, naturistler ve tekne partileri ile popüler olan uzak plajlar olan Macarella ve Macaretta'nın ulaşılmaz küçük koylarına yol açıyor. Kolaylıklar: yiyecek ve içecek; cankurtaran; duşlar; su Sporları. En iyisi: yüzme; yürüme.

Santa Maria, Mao

Santa Maria, Mao

13. yüzyıla tarihlenen bu kilise, 18. yüzyılda İngiliz işgali sırasında yeniden inşa edilmiş ve İspanyol İç Savaşı sırasında görevden alındıktan sonra tekrar restore edilmiştir. Kilisenin gururu, 1810'da Avusturya'dan ithal edilen 3.006 borulu barok organdır. Organ konserleri burada Cumartesi akşamı 7: 30'da ve Pazar günü 11: 00'da ve 19: 00'da verilir. Sunak ve her iki taraftaki yarım kubbeli şapeller, olağanüstü fresklere sahiptir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

Port Townsend, Washington