Hsuehsan Tüneli

Hsuehsan Tüneli Konumu


Ünlü Hsuehshan tüneli ya da Kar Dağı, Tayvan'daki dağ aralığında kesiliyor. Tünel 2006 yılında halka açıldı. Taipei şehrini ve popüler turistik bölgeyi - Yilan vadisini birbirine bağladı. Yilan Vadisi, her gün binlerce turistin ziyaret ettiği en ilginç doğal ve tarihsel turistik mekanlardır.

Hsuehsan Tüneli



Hsuehshan tüneli 12900 metre uzunluğundadır. Büyük dağ sıralarının altına serildi ve pitoresk vadiye olan yolculuk süresi 40 dakikaya indirildi. Daha önce tehlikeli dağ yollarını kapatmak için yolcuların en az iki saat sürdüğü görülüyordu. Tünelin açılmasıyla belli başlı bölgenin gözde mekanları daha erişilebilir hale geldi. Hsuehshan'ın inşaatı, tünelin gelişimi yolundaki karmaşık jeolojiyi göz önüne alarak, tamamlanması 15 yılı aştı.

Hsuehsan Tüneli Yapısı


Üstün mühendisler ve inşaatçılar hem büyüklüğü hem de ekipman seviyesi ile şaşıran eşsiz bir yeraltı kompleksi oluşturmayı başarmışlardır. Mükemmel bir kaliteye sahip yol yüzeyi, ayrıntılı aydınlatma sistemi ve yol işaretleri, tünel içindeki yolculukları güvenli ve keyifli hale getirir. İçindeki hız sınırı 70 km / s. Sürücüler, ince modeli yaklaşık 6000 ABD Dolarından beri hız moduna uymaya dikkat ediyorlar. Kameralar tünelin uzunluğu boyunca yerleştirilir ve polis memurları daima görevdadır, bu nedenle fark edilmeden sürülmek imkansızdır. 

Hsuehsan Tüneli



Tüneller Xueshan Sıradağından sıkılıyor . Yol bağlayan Taipei aracılığıyla Yeni Taipei için Yilan County , sadece yarım saat için iki saat arasında yolculuk süresi aşağı kesim.  Tünelin tamamlanmasından önce yüksek trafik alan kırsal Pinglin bölgesini atlar . Tüneli inşa etmenin temel amaçlarından biri, nüfusun% 95'inin yaşadığı Tayvan'ın batı kıyısını adanın doğu kıyısına bağlamak ve böylece adadaki dengesiz kalkınmayı ele almaktı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

Port Townsend, Washington