Appin Köyü

Appin Köyü Hakkında

appin


Yavaş, ama kaçınılmaz olarak, Sidney'in güney banliyöleri tarihi Appin kasabasının eteklerine ulaşıyor.Yol boyunca Campbelltown'ın karmaşık yayılması ve bölgedeki iyi, düz arazi konut gelişmeleri için idealdir. Ünlü, tarihi kiliselerin modern evler tarafından yavaşça çevrelenmesi ve küçük alışveriş merkezinin giderek daha fazla kafe ve servis istasyonu haline gelmesiyle zaten bir tarih duygusu var. Bununla birlikte, bu Appin'in önemini değiştirmez ve yakınlarda Katarakt Barajı'nda, piknik tesislerinin ziyaretçiyi Sydney dış banliyöden uzak görünmesini sağlayabilecek harika çalılık inziva yerleri vardır.

Appin Köyü  Tarihi

Appin Köyü


İskoçya'daki Appin köyünün adını taşıyan bu tarihi kasaba, 1811 yılına dayanıyor ve kolonideki beşinci köydü. 1824'te kaşifler, Hume ve Hovell bu bölgeden Port Phillip'e gitmeye başladılar ve Campbelltown'dan yola çıkarak bu yolculuğun başlangıcını anan bir anıt duruyor. Appin, ziyaretçiye Henry Parkes Devlet Okulları Yasası kapsamında inşa edilen ilk okul olan Appin devlet okulu da dahil olmak üzere birkaç erken binayı görme şansı sunuyor. 

Appin Köyü Sıcaklık


Wollondilly'nin sağlam dövüşü, Appugh ve Douglas Park arasındaki yolculuğun, Broughtons Pass üzerinden ve Katarakt Nehri'ni geçerek geçtiği bir özellik. Yenilikçi metan enerjili elektrik üretim sistemi de işleten iki kömür madeni, kasabanın büyümesinde önemli bir faktör olmuştur. Appin için sıcaklıklar Appin ılımlı yaz sıcaklıklarına sahiptir. Appin için yaz yüksek sıcaklığı yaklaşık 28 ° C'dir. Yaz düşük sıcaklığı yaklaşık 16 ° C'dir. Appin hafif kış sıcaklıklarına sahiptir. Appin için kış yüksek sıcaklığı yaklaşık 17 ° C'dir. Kışın düşük sıcaklığı yaklaşık 4 ° C'dir.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

Port Townsend, Washington