Fraser Adası Plajları

Fraser Adası Plajları Konumu


Kar-beyaz kumu olan sayısız olağanüstü güzel kumsallara rağmen, Avustralya adası Fraser rekreasyon için son derece tehlikelidir. Adanın turistik altyapısı zayıf şekilde geliştirilmiş, yerel plajların çoğu insansızdır. Terk edilmiş plajlar insanlara genellikle saldıran ve özellikle çocuklar için tehlikeli olan yabani köpek köpeklerinin evidir. Büyük tehlike olmasına rağmen, ada her yıl sayısız turisti cezbetmektedir ve dünyaya ilgi duyulan bir yer olarak kabul edilmektedir.

Fraser Adası Plajları


Fraser, gezegendeki en büyük kum adasıdır. Uzunluğu yaklaşık 120 km'dir. Neredeyse tüm ada yüksekliği 240 metreye ulaşabilen kum tepecikleri ile kaplıdır. Adayı bağımsız olarak ziyaret etmeniz önerilmez. Rehber eşliğinde, adaya yapılan gezi unutulmaz olumlu izlenimler sunabilir.

Yerliler, korkmadan yürüyebileceğin ilçeleri, kalanlarının ve banyoların güvenli ve gerçekten sessiz kalan plajları biliyorlar. Kum tepeleri ve plajların yanı sıra, adanın ilginç sırları ve bulmacaları var. Nadir hayvanların ve kuşların yaşadığı birkaç masal gölleri ve ormanlar bile var. Fraser Adası ayrıca arkeolojik bölgeler bakımından zengindir. Bilim adamları, adanın yüzyıllar öncesindeki önemli sakrum binalarının bulunduğu bir alan olarak hizmet ettiğine inanıyor.

Fraser Adası Plajları Yapısı

Bu 5 saatlik tur, Hervey Bay konaklama biriminizden kalkmaktadır. Marinadan ayrılacak ve güzel mavi, berrak su boyunca Fraser Adası'na seyahat edeceksiniz. Yolda yunuslar, kaplumbağalar ve balinalar da dahil olmak üzere Avustralya yaban hayatı için dikkat edin. Yolculukta görkemli bir sabah çayı servis edilecektir.

Fraser Adası Plajları


Sezon ve hava durumuna bağlı olarak Fraser Adası'nın batı sahiline ve / veya Pelican Banks'e varacaksınız. Fraser Adası'nın batı tarafındaki plajlar çok daha uzak ve el değmemiş. Pelican Bank, temiz su nedeniyle mükemmel mükemmellik olan Büyük Kumsal Boğazı'ndaki bir kum bankasıdır. Yüzmek, kayık, balık, yürümek, oynamak ve bu güzel yeri keşfetmek.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

Port Townsend, Washington