Tai Long wan

Tai Long wan Doğal Yapısı


Çin'de, unutulmaz bir macera olma yolunda güzel bir plaj da var. Bu, Tai Long Wan sahili. Dünyanın en insan yapımı plajlarından birinin Hong Kong'da olması inanılmaz görünüyor. Plaj aynı adı taşıyan körfezde bulunur ve hafta sonlarında yüksek mevsimlerde bile boş kalır. Hong Kong'un hareketli semtlerinden uzaklığı, kumsalı zayıf bir şekilde bütün yıl boyunca ziyaret etmenin tek nedeni değildir.

Tai Long wan


Bu kıyı şeridi oldukça güçlü alt akımlarla karakterize edilir ve burada büyük dalgalar neredeyse hiç durmaz. Körfez, sörfçüler ve sessiz dinleyicilerin arasında popüler. Plaj, Hong Kong'un hareketli semtlerinden sadece 30 km uzaklıkta olmasına rağmen, Tai Long Wan'a giden yol kolay değil. Plaj, çoğu alanının, geçilmez ormanla doğa rezervi olduğu Sai Kung yarımadasında bulunur.

Tai Long wan Tarihçesi

Doğal rezervin izi yok, bu yüzden sadece kıyıya yürüyebilirsin. Doğal rezervin izi en az bir buçuk saat sürer. Yolda, turistler sadece doğal kaynaklı eşsiz manzaraları değil aynı zamanda ıssız köyleri de görüyorlar. Çoğu tatilci, en kolay yolu tercih eder ve kesici ile sahil boyunca ilerlemektedir. Deneyimli turistler ayrıca, plajın yanında bulunan ve Scheung Luk nehri akımının bir parçası olan güzel şelale biliyorlar. Şelale, içinde yüzebileceği muhteşem doğal havuzu oluşturmaktadır. 

Tai Long wan


Sai Kung'daki Tai Long Wan, Hong Kong'un en güzel plajlarına ev sahipliği yapıyor , bunu inkar etmek yok. Aslında, birisi size Hong Kong'un güzel plajları olmadığını söylüyorsa, onlara aşağıdaki resimleri gösterin. Beyaz kumlu plajları, berrak suları ve yemyeşil dağlarıyla Tai Long Wan, yüksek gökdelenlerle eşanlamlı bir şehirde cennetten başka bir şey değildir .

Tai Long Wan, Hong Kong'un en güzel yeri olarak kabul edilir. Belirli noktalarda, manzaranın bize Tayland veya Hawaii'yi daha fazla hatırlatması konusunda anlaşamadık . Ama plaj atlamalı kesinlikle bize Menorca hatırlattı . Tabii ki burası muhteşem.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

Sargasso Denizi