Hitachi Seaside Park

Hitachi Seaside Park Yapısı Hakkında

Doğanın kendisi ya da sanatçıların usta elleri tarafından yaratılmış olan renk isyeri her zaman büyülüyor ve özel bir ilgi uyandırıyor. Gezegende, kelimenin tam anlamıyla çok parlak yerler var. Bir adamın bir kısmının oluşumunda bir eli vardı, diğerleri milyarlarca yıldır doğanın kendisi tarafından yaratıldı. Tüm bu cazibe merkezlerinin birleşik birleştirici özelliği büyüleyici bir renk paleti olup gözünüzü almak imkansızdır. Gezegende en lüks parkları ve çiçek tarlalarını görmek, renkli kaynakların kıyılarında gezinmek ve eşsiz mimari alanların güzelliğini yaşamak ister misiniz? Sonra yeni bulgulara yönelin! Ancak, gezegendeki en renkli yerler yalnızca karada değil, aynı zamanda su altında aranmalıdır.

Hitachi Seaside Park


Güzel ve etkileyici mekanlarda Japonya'yı ziyaret edebilirsiniz. Ülkenin simgelerinden biri Hitachi Seaside Park'tır. Bu görkemli çiçek bahçesi, Hitabet kasabası çevresinde bulunmaktadır ve yaklaşık 120 hektarlık bir alana sahiptir. Hitachi-Seaside, uzun yıllardır ülkede en çok ziyaret edilen mekanlardan biri. Parkın kendine has özelliği, topraklarında yetişen çiçek çeşitliliğidir. Burada en ünlü çiçek festivallerinden biri her yıl gerçekleşir.

Hitachi Seaside Park Tarihçesi

Birçok deneyimli turist, yıllık festival 'Harmony and Nemophila' düzenlendiği Mayıs ayında parkı ziyaret etmeye çalışacak. Şu anda kendi topraklarının çoğu, Amerikan unutun-notların muhteşem halı kaplıdır. Gökyüzü-mavi çiçekler karşı konulmaz görünüyor. Farklı mevsimlerde park alanı farklı renklerde renklendirir. Mayıs sonunda daffodil ve laleler festivali kendi topraklarında yapılır. Yazın ilk günlerinde, muhteşem tekerlek tomrukları parkta dikiliyor. Eylül ve Ekim aylarında, Hitachi Sahil, kırmızı renkte görünüyor.

Hitachi Seaside Park


Ülkenin en güzellerinden biri olarak kabul edilen büyük park 1991'de kuruldu. Daha önce, Amerikan askeri üssü bu sitede idi. Son zamanlarda, küçük hayvanat bahçesi ve macera parkı Park Territorium'da açıldı, bu nedenle Hitachi Seaside bölgede aile eğlence için en popüler yerlerden biri. Parkta her yıl büyüyen çiçek sayısı birkaç milyon. Örneğin, parkta yılda 170'den fazla lale türü yetiştirilmektedir. Büyüleyici Hitachi Seaside Park şüphesiz son derece renkli ve romantik bir yer.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

Sargasso Denizi