Burt reynolds Müzeleri

Burt reynolds Müzeleri Konumu


Hollywood oyuncusu Burt Reynolds'un hayranları, putlarına adanmış tema müzesini ziyaret etme fırsatı buluyorlar. Florida'da, Jupiter kentinde, aktörün hayatının büyük bölümünü geçirdiği yerdedir. Müzenin aktörün yaşamı ve eseri ile bağlantılı çeşitli hatıra koleksiyonu var. Reynolds büyük bir beyzbol hayranıydı, efsanevi sporcular tarafından imzalanan toplar topluluğu var. Köşk, aktörün oynadığı eski mobilyalar, fotoğraflar, mektuplar ve kostümler de dahil olmak üzere geleneksel müze sergileri için yer buluyor.

Burt reynolds Müzeleri


Burt Reynolds Müzesi'nin Florida eyaletinde bulunan en ünlü ünlü müze olduğunu da belirtmek gerekir. Konuklar çeşitli eğlence seçeneklerini deneyebilir. Oyunculuk dersleri alabilir ve hatta filme alınabilirler. Bu orijinal müzenin birçok harika özelliği var. İlk kez 1979 yılında halka açıldı. Bugün, müze bir zamanlar bir banka olan tarihi bir binada bulunuyor. Eski mimari burada tam bir ihtişamla korunmuştur.

Burt reynolds Müzeleri Yapısı

Müzenin bir nedeni Burt Reynolds'un ve arkadaşlarının ismini taşıyor. Duvarları içinde, arkadaşını ve ailesini kullanarak aktörü tarihleyen birçok eski fotoğrafı görebilirsiniz. Müzede, yakındaki arkadaşlar tarafından aktöre hediye edilen bir çeşit duvar bile var. Aktörlerin ödülleri de dahil olmak üzere sergiler arasında gerçekten benzersiz ürünler var. Müze, hayranların hoş temalı hediyeler alabilecekleri harika bir hediyelik eşya mağazasına sahiptir. 

Burt reynolds Müzeleri


1970'li yılların Western yapımlarıyla hafızalara kazınan Hollywood yıldızı Burt Reynolds, 6 Eylül'de 82 yaşında kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ailesi, Reynolds'ın hayranlarının isteğini kırmadı ve başarılı oyuncunun müzesi için çalışmalara başladı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

LONDRA METROSU