Yunanistan Deniz Sporları Hakkında

Yunanistan Deniz Sporları

yunanistan su sporları

Bir deniz sporu meraklısı mısınız? Yelken, tüplü dalış veya uçurtma sörfü yapmayı seviyor musunuz? Rüzgârın gücü, derinliğin büyüsü ve dalgaların enerjisi ile Yunan denizi, sizi denizin ve denizin altındaki tatil maceraları için bir sürü fırsatla şımartacak. Yunanistan'daki doğal peyzaj her açık hava sporu ve aktivitesi için bir yere sahiptir. Tatil eylemi için hazır mısınız? Bir rüzgar sörfçüsünde dalgaların arasından geçin veya uçurtma sörfü yaparken üzerlerinden uçun. Batıklara ve su altı mağaralarına dalın. Ege ve İyonya denizlerinde, kendi özel plajınızın ve zıpkınla yakaladığınız balığın tadını çıkarırken kendi hızınızda bir yat ve ada atlama aracı kiralayın.
Yunanistan'da deniz sporları için popüler yerler


Yunanistan'ın her köşesinde, yeni bir deniz sporu deneyiminden gelen aceleyle karşılaşacaksınız. Listenin başında: Lefkada, Mikonos, Paros, Rodos, Karpathos, Girit ve “Atina Rivierası” ndaki su sporları merkezlerinde plaj eğlencesi; Pelion sahili açıklarında ve Santorini batıklarında Skiathos, Zante ve Corfu deniz mağaralarında tüplü dalış. Büyük mavinin fonunda görkemli manzaralar, ilkbahardan sonbahara kadar sizi gelmeye ve kendinize meydan okumaya davet eden ideal yerlerdir.


yelkenYunanistan'da Yelken 

Meltemi (her yaz yaklaşık 5 ila 7 Beaufort'tan esen kuzey rüzgarları) yelkenlilerinizde kendi Odyssey'lerinizi başlatacaksınız. Kiklad Adaları, Onikiadalar, Sporades, Kuzey Ege adaları, Girit - Ege'de nereye giderseniz gidin - rahatlama, canlılık ve refah sizi siler. Rekabet edersen, Ege Regatta, Kiklad Adaları Regatta, Uluslararası Ege Yelken Ralli, Girit Kupası ve Rodos Kupası var. Her etkinlik beş ila dokuz gün sürer ve eğlence ve aksiyon dolu bir maceradır. Sonunda Yunan adalarındaki partilerle kutlayacaksınız
İyonyanlar meltemiye sahip olmayabilir, ancak egzotik manzaralar ve saklı güzellikten mahrum kalacaksınız. Paxi ve paradisaik Antipaxi'den Pringiponisa ve iç denizindeki adacıklarla Lefkas'a, karşılaşacağınız görüntüler ve plajlar ihtişam ve çekicilik için birbirleriyle yarışır. Aktif bir rakip iseniz, her Temmuz / Ağustos aylarında düzenlenen mitinge katılmaya davetlisiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

Port Townsend, Washington