Kozmopolit Şehir Singapur

Singapur Gezi Rehberi

singapur

Singapur, 1965 yılında İngilizlerden bağımsız hale gelen kozmopolit bir şehir devletidir ve şu anda denizcilik ve bankacılıkta dünyanın önde gelen ekonomi merkezlerinden biridir


Singapur, Güneydoğu Asya standartlarına göre pahalıdır ve bölgedeki herhangi bir yerde yaptıklarınızın iki katına mal olmasına şaşırmayın. Burada büyüyen olağanüstü bir yemek kültürü var. Çok fazla aktivite de ortaya çıkıyor. Singapur dünyadaki en sevilen şehirlerden biridir. Bu yüzden bütün hawker yemeklerini, Hint yemeklerini, lezzetli deniz ürünlerini ve kuzeydeki güzel yürüyüş parkurlarını dolaşıp güneydeki plajlarda oturabilirsiniz. Seyahatinizi planlamanıza ve biraz tasarruf etmenize yardımcı olmak için bu Singapur seyahat rehberlerine göz atmalısınız.

singapur


Singapur, yıllardır dünyanın en çok ziyaret edilen şehirleri listesinde ilk 10'da yer almaktadır. Kentin her türlü ziyaretçinin ihtiyacını karşılayacak kadarını hak ediyor: yeşil ve güvenli çevre, kültürel çeşitlilik, lezzetli yemekler, birinci sınıf alışveriş merkezleri, en son moda ve elektronik ürünler, canlı gece hayatı, ucuz ve rahat toplu taşıma , ve daha fazlası Singapurda sizleri bekliyor olacak.

Singapur'a Ne zaman Gidilmeli?


Singapur'u ziyaret etmek için her mevsim uygun olacaktır! Adanın yıl boyunca ılık, tropikal iklime sahiptir. Özellikle Çin Yeni Yılı'nda kasım-haziran ayları yüksek sezondur. Kuzeydoğu Muson sezonu kasım ayından ocak ayına kadar meydana gelir, ancak bol yağmurla karşılaşabilirsiniz. Tüm turist trafiğinden kaçınmayı umut ediyorsanız, yaz sonu ve erken sonbahar (Temmuz-Ekim) da ziyaret etmek için iyi bir zamandır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

Port Townsend, Washington