Göcek Tatil Rehberi

Göcek Tatili

Göcek  Muğla’nın Fethiye ilçesinin en güzel beldelerinden biri olarak bilinir. Hava, deniz, kara ve tren gibi her çeşit yoldan Göcek'e ulaşmak mümkün.
göcek tatili
 
 Göcek bölgesinde tatil yapmak istiyorsanız temmuz ve ağustos ayına dikkat etmenizi öneririz. Bu aylarda Göcek o kadar sıcak olur ki bayılma aşamasına gelebilirsiniz. Tüm tatil bölgelerinde sadece haziran temmuz ve ağustos aylarında denize girilirken Göcek'te mayıs, eylül hatta ekim ayında bile denize girmek mümkün. Ekim ayında sadece akşamları ve sabahları biraz soğuk olabilir. Bunun haricinde sorun yok rahatlıkla denize girebilirsiniz. 
Sadece yaz aylarında da değil kış aylarında da Göcek ayrı bir güzeldir. Şehirden uzaklaşmak, kafa dinlemek, stres atmak ve sakinleşmek gibi planlarınız varsa burası tam size göre. Fazla değil 1 hafta tatil insana her anlamda iyi gelmektedir. Otel tatili, villa tatili veya devremülk tatili yanısıra aynı zamanda bir de yat tatili vardır. Göcek yat kiralama firmalarından birisi ile iletişime geçip en lüks tatilleri yat turu ile deneyimleyebilirsiniz.
 göcek plajları

Göcek'te Gezebileceğiniz Tarihi Yerler

Her bölgenin olduğu gibi Göcek'in de kendine has gezilmesi gereken yerleri vardır. Tlos, Telmessos Antik Tiyatrosu, Katrancı koyu, İztuzu plajı gibi birçok tarihi yeri gezebilirsiniz.  Göcek bölgesinde tatil yaparken bir yandan tarihi yerleri gezip kültürel olarak kendinizi geliştirebilir, aynı zamanda bölgesel yemekleri de deneyimleyerek farklı lezzetler tadabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

Port Townsend, Washington