Bali Ulun Danu Tapınağı

Bali Ulun Danu Tapınağı


Ulun Danu Temple
Ulun Danu Tapınağı, Bali Bedugul Baratan Gölü kenarında yatıyor. Bu güzel bina gölün tanrıçasına adanmıştır ve adadaki en sakin ve sakin yerlerden biridir. Her biri farklı bir tanrıya adanmış olan farklı tapınakları kontrol ettiğinizden emin olun ve karmaşık oymalı kapılar gibi süslü mimari dokunuşlara dikkat edin.
Bu muhteşem Bali tapınağı Beratan Gölü'ndeki deniz seviyesinden yaklaşık 1200 metre yüksekte bulunur. Bali'nin tam ortasında. Bu bölgenin tamamı doğal güzelliklerle doludur.


Ulun Danu Tapınağı Resimlerdeki Gibi mi?



Evet ve ayrıca muhtemelen hayır. Değişir. Burada birkaç faktör devreye giriyor. Ulun Danu Beratan Tapınağı’nın popülaritesinin ana nedeni gölde yüzmesi. Su düşük olduğunda ziyaret ederseniz, açıkça yüzmeyecek. Ziyaretimizde neredeyse tamamen bir tapınak şamandırasıydı. Ayrıca bolca sis ve yağmurlu bir gün geçirdik. Bu burada oldukça yaygın. Bazı anlarda çok az görünürlüğümüz vardı ama sonra biraz geçerken biraz sis ve havadaki genel duygu ile oldukça mistik ve özeldi.



Ulun Danu Beratan Temple

Tapınağın arazisine girdikten sonra zaman ayırın, dolaşın ve güzelliğin tadını çıkarın. Ulun Danu Beratan Tapınağı'nda yapılacak başlıca şeyler, bir kürek havasındaysanız, yürüyerek ve hatta küçük kuğu kürek tekneleriyle keşfetmek. Balıkçılık, göl kenarı boyunca da popülerdir. Yakalanacak hiçbir şey görmedim, ancak tüm balıkçılar ve balıkçılar kendi öğelerinde göründüler. Bir satır düşmek istemeniz durumunda olta takımı bile kiralayabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

Port Townsend, Washington