Türkiye Yat ile Akdeniz Kıyıları

Türkiye Akdeniz Kıyıları

Türkiye Akdeniz Kıyıları

Turkuaz Sahili, tanrıların bir zamanlar yüksek kaliteli çakıl koylarında oynadığı ve şimdi de görkemli kalıntıların bol olduğu, berrak mavi denizin parıldadığı bir alandır. Bu sahil şeridini görmenin en etkileyici yolu, deniz kenarındaki her erkeğe ve kadına kadar parti yapabileceğiniz bir gület (geleneksel ahşap yat) içerisindeki kristal suların arasından süzülmek veya ayak parmaklarınız arasındaki tuzla rahatlayın.

Pek çok gezgin için dört günlük, Fethiye ve Kale (Demre) arasındaki bir gület üzerinde üç gecelik bir yolculuk, Türkiye'ye yaptıkları gezinin en önemli noktası. Genellikle Olimpos seferlerine Fethiye olarak bildirilir, tekneler aslında Kale'de başlar veya durur ve Olimpos'a  (1 saat) otobüs yolculuğu otobüsle yapılır.

Akdeniz Kıyıları

Akdeniz Gezi

Fethiye'den tekneler Ölüdeniz ve Kelebekler Vadisi'ni arar ve son gece Gökkaya Koyu'nda Kaş, Kalkan ve Kekova'da durur. Marmaris ile Fethiye arasında daha az rastlanan bir rota da dört gün üç gece sürüyor. Aficionados, bunun çok daha güzel bir yol olduğunu söylüyor, ancak nedense popüler değil.

Yiyecek ve su genellikle fiyata dahildir, ancak içkilerinizi tekneden almak zorundasınız. Tüm teknelerde duş, tuvalet ve ufacık ama konforlu çift kabinler (genellikle altıdan sekizine kadar) bulunur. Bu, yabancı bir kişiyle paylaşmak zorunda kalırsa tek bir kişiyi tedirgin edebilir, ancak pratikte çoğu kişi tekneler klimasız olduğu için güvertede şiltelerde uyur. Seyahatiniz için rezervasyon yaparken anlayışlı ve talepkar olun - sularda ve cüzdanınızda çalışan birçok ayakkabılı operatör var.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Deniz Gerçekleri

Büyük Çin Kanalı

LONDRA METROSU